Aanmelden kerkenplatform-event

Kerkenplatform-event 23 januari 2020.

Het Kerkenplatform-event vindt plaats in de Grote Kerk van Zwolle. De Grote Kerk is het grootste rijksmonument van Hanzestad Zwolle. Het gebouw is recent – na een ingrijpende verbouwing – weer open en klaar voor de toekomst. Van een prachtige, maar gesloten oester is het gebouw geworden tot een gebouw dat in de samenleving is verankerd. De kerk biedt bij binnenkomst een imposante ruimtelijke beleving door de vernieuwde en met glaskunst verfraaide portalen. Daarnaast zijn de bijna 400 jaar oude preekstoel, het prachtige koorhek en het wereldberoemd Schnitgerorgel onderdeel van het monumentale interieur.

Wij nodigen u graag uit om op deze locatie inspiratie op te doen: een groot deel van de adviseurs van Kerkenplatform heeft bijgedragen aan het uiteindelijke resultaat!

Kerkgebouw en toekomst: inspiratie op locatie
Hoe kunnen we onze gebouwen gereed maken voor de toekomst? Wie daarmee te maken krijgt, komt voor heel wat keuzes te staan.
Waar moet ik beginnen? Welk gebouw willen we graag behouden? Hoe kan het gebouw aangepast worden voor eigen of breder
gebruik? Hoe realiseren we een goed binnenklimaat? Welk meubilair kiezen we? Welke adviseurs hebben we nog meer nodig?

Zomaar enkele vragen waarover nagedacht moet worden bij een verbouwing, restauratie of nieuwbouw. Welke deskundige weet nu echt wat recht doet aan uw gebouw?
Hoe weet u of u de juiste beslissing neemt?

Kerkenplatform
De bedrijven die vertegenwoordigd zijn in Kerkenplatform hebben ruime ervaring en grote deskundigheid: van grote, monumentale kerkgebouwen tot kleine nieuwbouwzalen. Ze werken bovendien regelmatig samen en zijn daardoor goed op elkaar ingespeeld. Ze kennen de processen en hebben verstand van zaken. Dat bespaart u veel overleg en afstemming!
Op het Kerkenplatform-event bent u welkom om inspiratie op te doen, ervaringen te delen en nader kennis te maken.

U kunt zich hier opgeven (klik op de link)