Akoestiek

content image

Het comfort van een ruimte wordt voor een groot deel bepaald door de akoestiek. Een huiskamer klinkt bijvoorbeeld anders dan een badkamer of concertzaal.

Schaapsound adviseert welke mogelijkheden er zijn om de akoestiek zo mooi mogelijk te krijgen voor het gebruiksdoel van de betreffende ruimte. Schaapsound levert ook moderne akoestische materialen die als design-element gebruikt kunnen worden. Zowel functioneel als goed verborgen.

Audiovisuele apparatuur wordt steeds vaker gecombineerd met akoestische maatregelen. Bijvoorbeeld in wachtruimtes, hier kunnen LCD-schermen en luidsprekers volledig in een akoestisch paneel worden verwerkt. Mogelijk ook nog verrijdbaar. Of in een modern, compact ontworpen ruimte met een uitdagende akoestiek, met haast onzichtbare luidsprekers in de wand.

Schaapsound biedt creatieve oplossingen op maat met gegarandeerd resultaat! Om kennis op het hoogste niveau te bieden, werkt Schaapsound samen met verschillende gerenommeerde partners. Hierdoor wordt optimaal aandacht besteed aan deze zaken: bouwkundige akoestiek, design en vormgeving, audiovisuele apparatuur, hifi-integratie en besturing (domotica).