Controle

content image

Schaapsound is specialist in systeemintegratie en controlesystemen. Bijvoorbeeld complete besturingssystemen voor geluids-, beeld- en lichtinstallaties.

Met één bedieningspaneel kunt u de installatie bedienen vanaf een centrale positie .

Op basis van de wensen wordt er een op maat gemaakt programma geschreven waarbij gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Verschillende technische installaties kunnen zo vanuit één aanraakscherm bediend worden. U kunt daarbij denken aan: geluidsinstallatie, beeldinstallatie, zaalverlichting, zaalverduistering, verwarmingsinstallatie en beveiligingsinstallatie.

Het voordeel van een touchpanel is dat alle bedieningsaspecten van de technische installaties gekoppeld zijn aan één controleunit. Door deze centrale aansturing vervalt de noodzaak voor verschillende bedieningspanelen en/of afstandsbedieningen van diverse leveranciers. U heeft één apparaat en één aanspreekpunt voor de aansturing. Bijkomend voordeel is dat in de meeste gevallen wijzigingen en uitbreidingen eenvoudig en zonder investeringen voor extra apparaten aangebracht kunnen worden.

Neemt u contact op voor een vrijblijvend bezoek door één van onze adviseurs.