KerkBeamer

content image

KerkBeamer is een fantastisch alternatief voor gangbare kerkpresentatiesoftware als EasyWorship en ProPresenter. Een belangrijk onderscheidend voordeel is dat het in Nederland door en voor kerken is ontwikkeld. Dus echt optimaal afgestemd voor gebruik in Nederlandse kerkdiensten!

De kracht van KerkBeamer is dat alles in de ‘Cloud’ draait. Gebruikers hoeven dus geen software te installeren. Ook is het niet meer nodig om een bibliotheek samen te stellen met liederen en Bijbelvertalingen. Alles is online, direct beschikbaar, liederen inclusief notenbalken. Als de basispresentatie (template) eenmaal goed staat ingesteld, dan is het maken van een presentatie een fluitje van een cent met als belangrijkste voordeel: enorm veel tijdwinst!

KerkBeamer is beschikbaar voor kerken als abonnement. Schaapsound is vanaf het begin installatiepartner van KerkBeamer. Zij ontwikkelen de software. Wij zorgen ervoor dat alles bij u in de kerk goed ‘draait’.

U kunt KerkBeamer en de benodigde randapparatuur (beamers, schermen, pc enz.) via ons aanschaffen. Als u een gratis proefabonnement aan wilt vragen dan kan dat direct via deze link.

Nieuw is de integratie van kerk-tv. Vanaf heden is het mogelijk om via KerkBeamer ook direct (automatisch) één of meerdere bestuurbare camera’s en bijbehorende videomixer aan te sturen. Erg handig als u niet de luxe hebt van meerdere vrijwilligers die de apparatuur kunnen bedienen! De juiste camera’s en videomixer in combinatie met KerkBeamer worden via Schaapsound uit voorraad geleverd. Het besturen van kerk-tv via KerkBeamer is een extra (gratis) optie. Deze optie wordt altijd gecombineerd met een KerkBeamer abonnement.

Neem contact op voor meer informatie, een offerte of een demonstratie van de mogelijkheden!

Contactformulier