KerkTV, thuis de kerkdienst meebeleven!

content image

Bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijke en betrouwbare oplossing voor kerkTV? Schaapsound is gespecialiseerd in KerkTV en biedt verschillende unieke oplossingen:

  • Basisbediening door middel van een overzichtelijk knoppenpaneel
  • Uitgebreide en creatieve regie met behulp van joystick en software
  • Nieuw: Volledige bediening via één gebruiksvriendelijke softwareapplicatie, zowel de camera's als de videomixer worden door middel van één (aanraak)scherm bediend!
  • Of een combinatie van bovenstaande bedieningsmogelijkheden

Met één of meerdere (bestuurbare) camera's is het mogelijk om de kerkdiensten en andere bijeenkomsten live in full-HD videokwaliteit uit te zenden. Voor het uitzenden wordt meestal gebruik gemaakt van een streaming platform zoals Kerkdienstgemist.nl of Kerkomroep. Voor ons maakt het niet uit, wij sluiten alles aan en helpen u als onafhankelijke leverancier bij het maken van de juiste keuze!

Het gaat natuurlijk allemaal om de kijkers thuis. Ook dat is goed geregeld. Er zijn veel gebruiksvriendelijke manieren om de kerkdiensten thuis mee te beleven via de TV een pc of tablet.  

Schaapsound heeft verschillende demosets waarmee alle voordelen van KerkTV getoond kunnen worden: bestuurbare HD-camera’s en een videomixer voor in de kerk, een decoder voor thuis. Laat u overtuigen en vraag vrijblijvend een gesprek en/of demonstratie bij ons aan!

Bovenstaand filmpje geeft een mooi overzicht van een typische KerkTV oplossing waarbij gebruik is gemaakt van een uniek (hardware) basisbedieningspaneel.

content image

Speciaal voor de Grote Kerk in Harderwijk heeft Schaapsound een basisbedieningspaneel gemaakt om de camera's en videomixer te bedienen. Heel bewust is hier gekozen voor hardwarebediening waardoor geen pc met software en joystick nodig is voor bediening. Dit levert eenvoudige bediening en een hoge mate van betrouwbaarheid op! Ook voor veel andere kerken heeft Schaapsound een vergelijkbare maatwerkoplossing gemaakt.