KerkTV en kerkradio

content image

Nieuwe apparatuur en lagere prijzen maken live HD-videostreaming nu wel heel aantrekkelijk! Schaapsound doorbreekt het bestaande prijsniveau en introduceert een nieuwe serie HD-camera’s. Ook heeft kerkdienstgemist.nl nieuwe tarieven bekend gemaakt. Kort samengevat: meer bandbreedte (betere videokwaliteit) voor een lagere prijs! Dat is goed nieuws natuurlijk. Zeker omdat veel kerken nu de overstap van audio- naar video-uitzendingen overwegen.

De kerkdienst wordt uitgezonden in een kwaliteit die net zo goed is als digitale HD TV. Voor een relatief klein bedrag kunt u al beginnen met HD-uitzendingen. Sommige kerken doen dat heel eenvoudig, met een enkele camera. Andere kerken zetten twee of meer bestuurbare camera’s in, met een digitale beeldmixer. Prachtige beelden in schermvullend TV-formaat.

En de thuiskijker die geen computer heeft om mee te kijken kan ook nog een bestaande TV gebruiken.

Schaapsound heeft ook een demoset waarmee alle voordelen van KerkTV getoond kunnen worden: bestuurbare HD-camera’s en een videomixer voor in de kerk, een decoder voor thuis. Laat u overtuigen en vraag vrijblijvend een gesprek en/of demonstratie bij ons aan!