Oplossingen

content image

Schaapsound levert complete audiovisuele installaties, maar ook losse apparatuur. Beide met of zonder installatie. Graag adviseert Schaapsound u bij het maken van de juiste keuze. Op de volgende pagina’s vindt u algemene productinformatie met betrekking tot:

Geluidsapparatuur, van microfoons tot en met geavanceerde digitaal gestuurde luidsprekers. Spraakinstallaties, spraak -en muziekinstallaties, ringleidingsystemen en alles voor de muziekgroep in uw kerk. Video- en presentatie-apparatuur zoals KerkTV. Schaapsound levert ook benodigde accessoires voor presentatie-apparatuur, zoals bestuurbare camera’s, beamers en LCD-schermen, presentatiesoftware, videowalls en alle videobewerkingsapparatuur.

Intelligente besturing (controle) van audiovisuele apparatuur. Het is ook mogelijk om andere functies te integreren zoals verwarming en verlichting.

Licht, van eenvoudige podiumverlichting tot en met geavanceerde theateroplossingen. Het beheersen van de (bouwkundige) akoestiek met behulp van passende absorbers. Hiermee worden ook de zogenaamde ‘privacy solutions’ bedoeld, dat is een combinatie van audiovisuele apparatuur en in te bouwen akoestische installaties.

Narrowcasting: liturgieborden en het versturen van audio en video over een netwerk naar een of meerdere schermen.