PKN Nieuwleusen

De afgelopen tijd heeft Schaapsound de drie kerkgebouwen van de PKN in Nieuwleusen voorzien van complete nieuwe audiovisuele installaties. Enkele maanden geleden de Ontmoetingskerk en recent de beide kerkgebouwen van de Hervormde Gemeente: De Grote Kerk en de Maranathakerk. 

In alle kerkgebouwen is het nu mogelijk om spraak en (live) muziek te versterken in hoge kwaliteit. Ook beschikken de kerken over een HD videoinstallatie met bestuurbare camera's. Vanuit de Ontmoetingskerk worden HD KerkTV uitzendingen gemaakt via Kerkdienstgemist.nl. 

In de andere kerken worden de camera's gebruikt voor presentatie in de kerkzaal via de grote LED displays en lokale opname van (bijzondere) diensten. 

Na een offerte uitvraag bij diverse bedrijven in de regio Zwolle is Schaapsound als leverancier gekozen.

Dhr. Jan van der Sluis: 'De presentatie  en deskundigheid van Schaapsound wekte alle vertrouwen, gesterkt door een indrukwekkende lijst van referenties en ook nog in de buurt'. De huidige voorzitter dhr. Jan van de Hoek benadrukte ook dat de samerwerking goed is verlopen en dat er veel lovende berichten komen van de gemeenteleden. 'We hebben er de tijd voor genomen maar we zien terug op een prettig verlopen proces met een prachtig eindresultaat!'.