Prodiz Memoria

content image

Het maken van een presentatie voor de uitvaartdienst kan veel tijd in beslag nemen. 

Met Prodiz Memoria kunt u zonder zorgen en technische kennis snel een persoonlijk eerbetoon maken.

Alle foto's, video's en muziekstukken verzamelt u eenvoudig in de mediabibliotheek. Dit kan via de computer, maar ook gewoon met uw mobiele telefoon!

Naast de eigen muziekstukken kunt u ook gebruik maken van de muziek bibliotheek welke bestaat uit 1000en nummers en alle genres. U maakt eenvoudig een ceremonie aan door onderdelen toe te voegen als inloopmoment, muziekmoment, themavideo of muziekstuk.

Wanneer u een bewegende achtergrond en tekst toevoegt gaat de foto meer spreken; een voorbeeld vindt u hier https://www.youtube.com/watch?v=6lcs6-jwxQ4&t=6s

Een ceremonie kunt u als uitvaartondernemer maken maar dit kan de familie ook zelf doen; als de familie dit zelf doet kan dit een onderdeel van het verwerkingsproces zijn.

Door gebruik te maken van de thema video’s krijgt de presentatie een professionele uitstraling en er zijn thema video’s in alle genres.

Voorbeelden van de thema video’s vindt u hier: https://www.youtube.com/channel/UCtC--d0q7WbtncxGAasjfvw/videos

Zodra u klaar bent met de ceremonie laat u de familie nog eenmaal kijken of alles naar wens is. Voor de uitvaart klikt u op de desbetreffende ceremonie en u krijgt een overzichtelijk scherm voor u met alle elementen van de ceremonie

De AV installatie van Schaapsound is gekoppeld aan het Prodiz systeem dus u kunt vooraf bijvoorbeeld al bepalen hoe de verlichting moet zijn; welke camera standen er gekozen dienen te worden tijdens een onderdeel. Op deze manier hoeft de bediener alleen de uitvaart in de gaten te houden.

Prodiz Memoria is een onderdeel van het Schaapsound ecosysteem; audio, video, presentatie en verlichting en dit alles te bedienen vanaf 2 touchscreens.

Neemt u contact met ons op voor een demonstratie!