Rouwcentra

content image

Schaapsound is inmiddels mediapartner van ruim 2000 kerken. We mogen een groeiend aantal aula’s en rouwcentra in Nederland en België als klant begroeten. Vieringen in kerken en uitvaartcentra hebben veel overeenkomsten. Deze kan niet worden overgedaan! Het moet in één keer goed gaan!

We hebben veel ervaring opgedaan in het uitstekend verstaanbaar maken van gesproken woord, ook in de meest lastige akoestische omstandigheden. Bij het ontwerp en (ver)bouw van een uitvaartcentrum wordt de bouwkundige akoestiek echter vaak vergeten.
Schaapsound denkt met u mee hierover zodat ontvangstruimtes, koffiekamers en aula's 'goed voelen' en per ruimte functie de passende akoestiek krijgen. Van advies tot en met installatie en onderhoud kunt u bij ons terecht. Onze klanten bedienen wij door heel Nederland vanuit Ridderkerk, Zwolle en Roermond.

Schaapsound is specialist in geluidsinstallaties, presentatie apparatuur, (live-) muziek-installaties,  audio- en videostreaming via internet, geluidssystemen voor slechthorenden en oplossingen om (bouwkundige) akoestiek te beheersen.

Betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijk en duurzaamheid zijn belangrijke kernwoorden.

Schaapsound werkt met een enthousiast team van 20 medewerkers vanuit 3 vestigingen. Service staat daarbij hoog in het vaandel. Dit betekent o.a. een snelle reactie bij storingen en ook direct vervangende apparatuur.

Neem voor een oriënterend gesprek contact op met één van onze adviseurs!