Succesvolle bijeenkomst KerkTV en KerkGeluid in Woudenberg

Op zaterdag 1 december heeft Schaapsound samen met Kerkdienstgemist.nl een informatieochtend voor kerken georganiseerd over de actuele stand van zaken m.b.t. KerkTV en geluidsinstallaties in kerken. De opkomst was bijzonder goed. Met ruim 100 bezoekers en een interessant programma was het een geslaagde bijeenkomst!

 

De centrale presentatie werd gedaan door Klaas-Jan Wierenga van Kerkdienstgemist.nl in het zalencomplex van de Herv. Gem. Woudenberg. Hij heeft alles verteld over de KerkTV oplossing van Kerkdienstgemist.nl. Uiteraard is er ook gesproken over de inbelproblematiek met de Lukas ontvangers. Gelukkig zijn er (betere) alternatieven!

 

Na de presentatie van Kerkdienstgemist.nl is de groep opgesplitst in tweeën voor de workshops/ productdemonstraties: In de kerk hebben de bezoekers kennis gemaakt met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van geluidsinstallaties in kerken. Joost de Visser en Gerard Schaap (Schaapsound) hebben een geïntegreerd spraak-/ muzieksysteem en een digitaal gestuurde luidsprekerzuil gedemonstreerd.

 

In de andere workshop is de benodigde apparatuur voor het maken van een kwalitatief goede KerkTV uitzending dedemonstreerd van (bestuurbare) camera('s) tot en met de ontvanger thuis.

 

Gezien de grote interesse zijn wij van plan om meerdere bijeenkomsten te plannen!

 

Lees meer nieuws