Win een DPA headset!

U herkent deze situatie vast wel: De spreker staat net niet goed voor de microfoon of de dasspeld zit eigenlijk net iets te laag waardoor het geluid niet goed klinkt. Je kunt het volume wel hoger zetten maar dat levert al snel een hinderlijk gefluit op. Heel vervelend!


Een goede headsetmicrofoon is de ideale oplossing! Deze zorgt ervoor dat de stem altijd optimaal wordt versterkt met een constant volume. Zowel mensen in de kerk als thuis ervaren een betere spraakverstaanbaarheid en kwaliteit van het geluid. Maar ook voor de spreker zelf is het veel prettiger!

 

Schaapsound levert al vele jaren kwalitatief hoogwaardige DPA microfoons, waaronder verschillende headsets. Misschien wel de meest gebruikte headset in kerken inmiddels.


U kunt het zelf ervaren! Bij aanschaf van een nieuwe DPA headsetmicrofoon ontvangt u in de maand oktober een gratis adapter t.w.v. € 93,-. En als u uw gegevens achterlaat via het onderstaande formulier dan maakt u zelfs kans op een gratis DPA headset! Onder de opgaves verloten we er een.